We kijken als bestuur terug op een zeer geslaagde editie Tentfeest van Warns 2018.

Benieuwd naar een kleine indruk van de dagen? check hieronder

Foto’s SuperBingo Foto’s Trekkertrek 2018
Foto’s Warnser van het jaar Foto’s Tentfeest van Warns 2018
Foto’s opbouw etc Foto’s matinee 2018

Sponsors Trekkertrek Warns 2018 > Zij denken aan ons, denkt u ook aan hen?

Vrijdag 28 september

SuperBingo

De aftrap van het Tentfeest van Warns 2018 werd ook dit jaar weer gedaan middels de SUPERBINGO!

Er waren in 8 rondes (per ronde 3) prachtige prijzen te winnen. Aansluitend weer een super ronde met nog eens 3 super prijzen, waaronder de hoofdprijs!

Warnser van het jaar 2018

Geeske: “afgelopen maandag kwamen wij als commissie bijeen.

Onder het genot van een kopje koffie telden wij de stemmen van de Warnsers die volgens u Warnser van het jaar 2018 moest worden.

We waren het al snel eens….

Ditmaal geen persoon maar meerdere personen die zich inzetten voor…

Een plek in Warns
Een leerschool
Een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar iedereen kan meehelpen.
Zo worden ook de schoolkinderen hierbij betrokken.
Deze plek is altijdopen.
Gezond en dichtbij.
Zorgt voor verbinding in Warns. 
Deze groep inwoners van Warns zijn deze plek begonnen vanuit passie voor de natuur etc.
Kortom…           Delen is winst, voedsel verbindt!

De titel Warnsers van het jaar 2018 gaat naar het bestuur van de dorpstuin “De Griene Poarte”.

“Vrijdagavond kregen we in de feesttent de winnaarsbeker uitgereikt: de Griene Poarte is Warnser van het jaar 2018!””

“En daar zijn we met z’n allen toch best een beetje trots op”

Zaterdag 29 september

Op zaterdag 29 was het feestterrein van Tentfeest van Warns gezellig druk met trekkers, deelnemers en publiek voor de Trekkertrek van Warns 2018.  Ook vond de eerste editie van Trekkertrek Kids plaats.

Lees hier de uitslag van de 12e editie van Trekkertrek Warns

Maar ook konden we weer kennismaken met de hobby’s van anderen, waaronder wolspinnen, miniatuur trekkers, kaarten, schmink/workshop, iets lekkers? houtbewerking/tuinmeubels, BIO kaas, Bouwen met Bouma’s, modeltreinen, vlees e.d., zelf gemaakte cadeau artikelen, imker/plantenkweker (goed doel), kunstenares, stenen hangers / sokken, gym /sport, beeldende kunst, De lotus, pompoen, cursus pleister plakken, promotie tuin / groente, yoghurt, haken/breien, bakken, dorpsbelang promoten + Warnser vlag, drone.

Ook werden er hele mooie tekeningen ingeleverd door de schooljeugd en als afsluiting natuurlijk op zaterdagavond TentfeestvanWarns met Millstreet. Check onze fotopagina voor een impressie en natuurlijk om te kijken of je er zelf ook tussen staat.

Zondag 30 september

Matinee met als thema BAKKEN & BRADEN

Op zondagmiddag stond vanaf 13.30 uur het 1ste onderdeel van Matinee 2018 op het programma, nml; Heel Warns Bakt Met als opdracht; het maken van eigen patisserie; oftewel baksels van cupcakes tot gevulde koeken, zolang het maar patisserie is! Kortom al het lekkers (voor bij de koffie) wat je bij de warme bakker kan kopen. en daar is echt heel goed gehoor aan gegeven.

 Door het overweldigende aantal inzendingen had de jury langer werk om alles goed te beoordelen dan vooraf was verwacht, hierdoor werd een beetje geschoven in het programma.

De Masterclass koken ‘Feestelijke salades maken’ verzorgt door Wim Postma werd goed ontvangen door de vele aanwezigen. Er werd op leuke en manier uitgelegd hoe je nu een salade kunt maken en hiervoor werden ook aanwezigen uitgenodigd om te helpen. Na afloop kon er natuurlijk geproefd worden.

Na de prijsuitreiking van Heel Warns Bakt was er tijd voor live muziek wat verzorgt werd door Days to Imagine ft. Bruno Rummler, dit in samenwerking met Disco Silver.

Graag tot ziens bij het TENTFEEST VAN WARNS 2019!

Gedurende het gehele evenement zijn er foto’s gemaakt welke op deze website en op facebook gepubliceerd zijn. Hierover hebben wij u op o.a. deze website, facebook, bij de entree en in de feesttent geïnformeerd. Vond u dit  niet wenselijk dan kon u dit aangeven bij de muntenverkoop. Er zijn geen meldingen binnen gekomen. Mocht u toch een foto van u tegenkomen welke u verwijderd wilt hebben dan vragen wij u dit kenbaar te maken via info@tentfeestvanwarns.nl zodat wij de foto(‘s) kunnen verwijderen.