Matinee met als thema BAKKEN & BRADEN

Op zondagmiddag stond vanaf 13.30 uur het 1ste onderdeel van Matinee 2018 op het programma, nml; Heel Warns Bakt Met als opdracht; het maken van eigen patisserie; oftewel baksels van cupcakes tot gevulde koeken, zolang het maar patisserie is! Kortom al het lekkers (voor bij de koffie) wat je bij de warme bakker kan kopen. en daar is echt heel goed gehoor aan gegeven. Kleine impressie van de ingeleverde baksels; (overige foto’s van het matinee vindt u hier)

Door het overweldigende aantal inzendingen had de jury langer werk om alles goed te beoordelen dan vooraf was verwacht, hierdoor werd een beetje geschoven in het programma.

De Masterclass koken ‘Feestelijke salades maken’ verzorgt door Wim Postma werd goed ontvangen door de vele aanwezigen. Er werd op leuke en manier uitgelegd hoe je nu een salade kunt maken en hiervoor werden ook aanwezigen uitgenodigd om te helpen. Na afloop kon er natuurlijk geproefd worden.

 

Na de prijsuitreiking van Heel Warns Bakt was er tijd voor live muziek wat verzorgt werd door Days to Imagine ft. Bruno Rummler, dit in samenwerking met Disco Silver.