Vele handen maken licht werk    fotos opbouw, vrijwilligers en opruimen 2019

Immers het bestuur kan wel leuke en goede ideeën hebben, als er geen mensen zijn die ze willen en kunnen uitvoeren dan houdt het feest wel op.

Al vele jaren krijgt de organisatie de spontane hulp van vele vrijwilligers. In de dagen voor, tijdens en na het Tentfeest van Warns kunnen wij als organisatie rekenen op de hulp van ruim 60 vrijwilligers. terrein- en tentopbouwers, enthousiast trekkertrekteam, jurys, parkeerbegeleiders, EHBO-vrijwilligers, kassamedewerkers en niet te vergeten de catering. Samen hebben al deze vrijwilligers een week werk om Tentfeest van Warns tot een succes te maken.

Daarna volgen de ‘opruim-dagen’, en dat is een evenement op zich. Alles wat overhoop is gehaald, wordt in no time weer opgeruimd.

Enthousiaste mensen die willen helpen zijn altijd welkom! In ruil voor de inzet zorgt de organisatie voor een plezierig team, eten en drinken en 14 dagen na festijn een hele gezellige vrijwilligersavond.

Wilt u ook graag meewerken aan dit mooie evenement? Kom dan langs op onze info avond of mail naar info@tentfeestvanwarns.nl ook voor al je overige vragen.