Zondag 29 september

Net als de zaterdag hebben we ook voor de zondag nieuwe items op het programma staan. Zo starten we met een kerkdienst en is er ’s middags een pubquiz. MAAAAR we sluiten het weekend af met Live Muziek tijdens het Matinee.

Kerkdienst

10:00 onder de prachtige klanken van de Lytse Sudwesthoeke kun je een gratis bakje koffie/thee halen
10:30 begint de dienst onder begeleiding van Bruno.
Op zondagochtend hebben we voor het eerst een kerkdienst!
Al jaren bestond er bij een aantal mensen het verlangen om ook op zondagmorgen de verbondenheid met elkaar te vieren tijdens Tentfeest van Warns. De Raad van Kerken Warns heeft dit jaar in overleg met de organisatie dit verlangen omgezet in concrete actie en zo hopen we een prachtige try-out viering te hebben met medewerking van De Lytse Sudwesthoeke en Bruno Rummler. Spreker zal Wouter Bandstra zijn. Het thema is: zonder geloof geen oorlog? Veel mensen geloven dat de meeste oorlogen door het geloof zijn ontstaan, daarom deze prikkelende titel, juist in de Vredesweek.

 

Pipowagen

ook dit jaar komt de Pipowagen weer op zondagmiddag bij de feesttent zodat er leuk geknutseld kan worden.

 

Pubquiz

13.30 tent open
14.00 uur pubquiz
Al een aantal weken zijn Jurjen van Dam en Arjen van der Bos bezig om een pubquiz in elkaar te zetten. De heren laten er nog niet veel over los, maar dat er afwisseling in de vragen zit is zeker. Meer info volgt.

 

Matinee 

16.00 uur live muziek

Na de laatste ronde van de pubquiz met live muziek! tijd om te feesten dus!   

Deze muziek wordt deze middag verzorgd door de heren van Travelin’ Band Bolsward. Nieuwsgierig naar deze mannen? check hun facebook pagina

Wij nodigen JOU uit om ook te komen! En neem je vrienden en familie mee……

Kortom; wij zien een ieder – jong, oud, man, vrouw – ook graag bij dit afsluitende evenement van Tentfeest van Warns 2019