Ook zeker zijn van deelname aan Trekkertrek van Warns op zaterdag 25 september 2021? Schrijf je dan snel in middels onderstaand formulier;

LET OP: VOL = VOL

Wij rijden onder het volgende iets aangepaste reglement, Bij aanmelding verklaar je bekend te zijn met ons reglement.

Startgeld voor deelname aan Trekkertrek van Warns bedraagt € 15,00 per klasse/per trekker/per deelnemer, let op deelname is pas definitief na voldoen van startgeld. Mocht de Trekkertrek door de coronacrisis geen doorgang kunnen vinden dan wordt het startgeld teruggestort op uw bankrekening.

Deelnemen in de 3,6 ton supersportklasse klasse? Geef je dan op via de mail trekkertrek@tentfeestvanwarns.nl

Deelnemers dienen in bezit te zijn van een geldig T-rijbewijs of B-rijbewijs. Voor de trekker dient minimaal een verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) te zijn afgesloten die voldoet aan de krachtens de WAM (wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen) gestelde eisen. Tevens dient de verzekering deze WA‐dekking te bieden bij deelname aan de Trekkertrek wedstrijd.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar trekkertrek@tentfeestvanwarns.nl

Meer deelnemers opgeven? Dat kan, graag onderaan dit formulier de gegevens van de andere deelnemers invullen.
Via het opgegeven mailadres ontvangt u de inschrijfbevestiging
Rijdt u in meerdere klassen met dezelfde tractor dan kunt u de betreffende klassen aanvinken en bij Trekker 1 aangeven met welke trekker u trekt. ** Rijdt u in dezelfde klasse en/of in meerdere klasses met verschillende tractoren dan graag bij de Trekker 2 vermelden in welke klasse met welke trekker etc.
Graag aangeven met welke trekker u trekt
Bij opgave van meerdere tractoren graag hierboven aangeven met welke trekker u nog meer rijdt en in welke klasse (dit zodat wij u in de juiste klasse in kunnen delen).
Voor vragen en opgeven van voorkeuren