Ook zeker zijn van deelname aan Trekkertrek van Warns op zaterdag 28 september 2019? Schrijf je dan snel in middels onderstaand formulier;

LET OP: VOL = VOL

Wij rijden onder het volgende reglement

Startgeld voor deelname aan Trekkertrek van Warns bedraagt € 15,00 per klasse/per trekker/per deelnemer, let op deelname is pas definitief na voldoen van startgeld.

Bij aanmelding verklaar je bekend te zijn met ons reglement.

U kunt meerdere deelnemers opgeven. Dit dan graag onderdaan aangeven en daarbij vermelden na(a)m(en) en in welke klasse(s) en met welke tractor(en) er getrokken wordt.
Via het opgegeven mailadres ontvangt u de inschrijfbevestiging
Rijdt u in meerdere klassen met dezelfde tractor dan kunt u de betreffende klassen aanvinken en bij Trekker aangeven met welke trekker u trekt. ** Rijdt u in dezelfde klasse en/of in meerdere klasses met verschillende tractoren dan graag bij de Trekker 2 vermelden in welke klasse met welke trekker etc.
Graag aangeven met welke trekker u trekt
Bij opgave van meerdere tractoren graag hierboven aangeven met welke trekker u nog meer rijdt en in welke klasse (dit zodat wij u in de juiste klasse in kunnen delen).
Voor vragen en opgeven van voorkeuren

Deelnemers dienen in bezit te zijn van een geldig T-rijbewijs of B-rijbewijs. Voor de tekker dient minimaal een verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) te zijn afgesloten die voldoet aan de krachtens de WAM (wet       aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen) gestelde eisen. Tevens dient de verzekering deze WA‐dekking te bieden bij deelname aan de Trekkertrek wedstrijd.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar trekkertrek@tentfeestvanwarns.nl