Er is druk gewerkt aan de bouwwerken voor de Timmer@home bouw Challenge

De bouwwerken zijn inmiddels opgeleverd en de jury is langs geweest. De uitslag van de bouwwerken wordt zaterdagavond 5 september bekend gemaakt via Facebook en deze website.

Info over de opzet van de Timmerchalle lees je hieronder

Er is wat meer ruimte om op gepaste afstand met elkaar in contact te komen, te sporten en dingen te ondernemen. Tijdens de zomervakantie is dan ook de Timmer@home bouw Challenge gestart. Dit naar het idee van Timmerdorp Warns.

Timmerdorp Warns is alweer een aantal jaren geleden, kun je het je nog herinneren? Helaas is het de afgelopen jaren niet meer uitvoerbaar gebleken en zeker dit jaar is het niet mogelijk in de vorm zoals we hem kennen.

Zo zijn wij op het idee gekomen om de #staysafe Timmerdorp@home / bouwwerk challenge te beginnen. Wij zien het al helemaal voor ons wanneer er in het dorp allemaal bouwwerken ontstaan die op welke manier dan ook iets te maken hebben met Tentfeest van Warns/Trekkertrek Warns.
De trouwe Tentfeest bezoeker weet dat we een aantal vaste items hebben, maar het is misschien ook wel opgevallen dat de zondag van Tentfeest altijd een ander thema heeft. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de origineelste, mooiste, grootste of misschien wel de kleinste bouwwerken!

Wat is de bedoeling?

• Bedenk welk item je uit wil beelden

• Bouw samen met je broers, zussen, ouders, vrienden / keet / matenploeg, opa/oma, pake/beppe,
ooms, tantes, de buurt / buren of andere kennissen een origineel Tentfeest gerelateerd bouwwerk
in je tuin, stukje weiland, keuken of misschien wel je slaapkamer. Iedereen mag meedoen en de
leeftijd maakt niet uit.

• We beginnen de challenge vanaf het moment dat jij en je medebouwers hier klaar voor zijn. Maar de opleverdatum is 31 augustus, dan moet het bouwwerk klaar zijn. Met de zomervakantie voor de deur moet dat zeker lukken!

• De jury komt in de 1ste week van september, in overleg, bij jullie langs om de bouwwerken te filmen/ fotograferen en te beoordelen. De filmpjes/ foto’s zullen in het weekend van 5-6 september online worden gezet waarbij we uiteraard rekening zullen houden met ieders privacy.

• Op zaterdag 5 september willen we jullie vragen om de bouwwerken te laten zien aan je dorpsgenoten tijdens de ‘Ontdek Warns en omstreken’ puzzeltocht.
Naast de beoordeling van de jury is er ook een publieksprijs. Deze wordt door de langs lopende wandelaars, fietsers en dorpsgenoten bepaald. Wil je je bouwwerk niet laten zien aan je mede dorpsgenoten geef dit dan even aan op het aanmeldformulier.

Materiaal:
We snappen dat niet iedereen zijn tuin vol met hout heeft liggen en daarom mag je gebruik maken van alle materialen die je maar kunt bedenken. Bijvoorbeeld pallets, lakens, bouwzeilen, karton, takken enz. Maar het bouwwerk hoeft niet groot te zijn en mag ook gemaakt worden van lucifers en ijscostokjes.

We hebben een aantal pallets, hout, spijkers en hamers ter beschikbaar gesteld gekregen. Wil je hier gebruik van maken dan kun je dit bij opgave vermelden. Je krijgt bericht waar en wanneer je het kan ophalen.

Aanmelden kon tot uiterlijk 22 augustus maar in overleg is het nog mogelijk om mee te doen, neem daarvoor even contact met Aukje op via 06-13091919

Iedereen nog veel bouw- en klusplezier!
Wij zijn erg benieuwd naar de resultaten!

Groeten van Bestuur Tentfeest van Warns.