Lia is de winnares van de fietspuzzeltocht en heeft er nog een zere kont van, ze is namelijk echt geen fietser, maar ja buurvrouw wilde graag de lange route doen…..

Met elkaar, op gepaste afstand, Warns en omgeving ontdekken.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag met 98 wandelaars en fietsers door en rondom Warns. In de route kon men de tijdens de Timmerdorp@home Bouw Challenge gemaakte bouwwerken bekijken. De route was uitgezet dmv foto’s en ging door het dorp, door weilanden, over schelpenpaadjes, over het water en zelfs door de stal.

Wij willen ieder die deze puzzeltocht mogelijk heeft gemaakt vanaf hier nogmaals hartelijk bedanken voor de spontane toezeggingen om mee te werken aan deze dag.

In de routes waren vragen opgenomen welke een vraag of feit bevatte over Tentfeest van Warns. Wanneer je alle vragen goed had dan werd de antwoordbalk als volgt gevuld.

De vragen en de daarbij uitgewerkte antwoorden kun je hier terug vinden

Met het oplossen van de puzzel was een mooie prijs te winnen!
De zin van de puzzeltocht werd door 20 inzenders goed beantwoord. De bonusvragen waren iets lastiger.

De winnaars van de korte wandel route, deden mee op de fiets, wat wel wat lastig was door de weilanden. Maar het mocht de pret niet drukken. Cornelis, Jacquelin, Thijs en Emma gefeliciteerd.