Na het grote succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer op zoek naar de meest getalenteerde thuisbakkers van Warns en omstreken.

Ook jij kan meedoen met je eigen gemaakte lekkers. Waar moet je dan aan denken? van cupcake tot appeltaart, van brood tot hartige taart, alles is welkom. Zolang het maar patisserie en eigengemaakt is. Dus eigenlijk al het lekker (voor bij de koffie) wat je bij de warme bakker kan kopen.

De wedstrijd is verdeelt in 2 categorie├źn;

  • Bakken voor Kids, deelnemers tot en met de basisschool
  • Patisserie voor deelnemers vanaf de basisschool

Het is de bedoeling dat jullie thuis aan de slag gaan, waarna de baksels op zaterdagmiddag tussen 12:00 en 13:30 uur ingeleverd kunnen worden in de tent. Bij het inleveren van je baksel noteren we je naam en krijgt je ingeleverde lekkers een nummer. Zo weet de jury niet wie wat gemaakt heeft.

Een 3-koppige jury zal de inzendingen testen op diverse disciplines binnen de bakwereld. De beoordeling en jurybespreking zal plaatsvinden tussen 13:00 en 16:00 uur, waarna de prijsuitreiking rond 16:00 uur zal zijn in de feesttent.

Je kan je hieronder aanmelden. Vooraf aanmelden is niet verplicht. Voor vragen mag je mailen naar info@tentfeestvanwarns.nl


Via het opgegeven mailadres ontvangt u een ontvangstbevestigingsmail. Op dit mail adres zullen wij u ook berichten wanneer er wijzigingen etc. zijn.
Jeugd tot en met de basisschool doet mee in de klasse Bakken voor kids. Patisserie is voor iedereen vanaf de basisschool
Wanneer je je baksel weer mee naar huis wilt nemen dan zorgen wij ervoor dat, behalve de jury, er verder niet van gegeten zal worden. Dan graag wel je baksel direct na de prijsuitreiking weer ophalen.